Detail akce: REVIVAL FEST 2024 KONSTANTINKY

REVIVAL FEST 2024 KONSTANTINKY

pátek 05.07.2024 od 20:00

Open air scéna u KD, Konstantinovy Lázně

Prodejce: Smsticket.cz, pro nákup vstupenek budete přesměrováni na oficiální stránky prodejce.

REVIVAL FEST 2024 KONSTANTINKY

05.07.2024 od 20:00

Open air scéna u KD, Tichá 164, Konstantinovy Lázně Najít ubytování

Druhá nejstarší akce v novodobých Konstantinkách REVIVAL FEST  slaví v roce 2024 své dvacáté prvé narozeniny.  Z tohoto festíku se stala postupně stala jedna z nejnavštěvovanějších akcí v širokém okolí.

I letos na vás čeká skvělé mezinárodní obsazení.

Pátek 5. 7. 2024

20:00 h - ABBA star (CZ)

Jedna z nejpopulárnějších popových kapel historie uchvátila svojí produkcí doslova celý svět. Jejich hudbu mají v oblibě všechny generace. A tak není divu, že mají i celou řadu revivalů, které nadále dávají této muzice koncertní podobu. Jedním z nich je z větší části plzeňsko-italská partička ABBA STAR. Ti mají za sebou koncerty v Německu, Francii, Itálii a dalších zemích Evropy a hlavně veleúspěšné turné ve Španělsku, kde po koncertech v Madridu, Zaragoze, Mallorce, Vigu, Bilbau a dalších vyprodali kultovní palác hudby „Palau de la Musica“ v Barceloně.

Nooooo čeká nás krásný pátek v Konstantinkách

Sobota 6. 7. 2024

14:30 h - U2 tribute - So Fine  (CZ/GBR)

V čele tohoto česko anglického U2 Revivalu stojí charismatický zpěvák z Liverpoolu Ged Maloney, který mj. několik let působil jako residetní hráč v nejslavnějším klubu světa, beatlesovském Cavern Clubu.Koncert této partičky mapuje všechny éry legendární irské kapely U2. S anglickým frontmanem v čele a svou jedinečností interpretace hudby této kapely se jedná o unikátní revival U2 působící v České Republice.

16:00 h - Whitesnake revival (CZ)

Vynikající česká revivalová kapela s božským zpěvákem Radkem Zikou. Neuvěřitelná hlasová podoba. Repertoár kapely zahrnuje téměř celé tvůrčí období Whitesnake.

17:40 h - Guns N´Roses tribute Czech republic (CZ)

Partička muzikantů ze Znojma a okolí hraj nesmrtelné hity kapely Guns N' Roses. O dokonalé zpodobnění Axla Rose a jeho kapely nemusíte obávat. Jsou prostě skvělí.

19:30 h - Zeppelinians tribute band (PL)

Zavřete oči a budete v roce 1971 v londýnském West Endu – z pódia živě uslyšíte Stairway To Heaven, Whole Lotta Love, Kashmir, Moby Dick a další dvě hodiny těch největších pecek z prvních čtyř alb Zeppelínů. Zeppelinians očekávání nesplní – oni ho předčí! Pět muzikantů z polského Gdaňsku za to stojí! Mají sílu, výbušnost, napětí i lehkost jako praví Led Zeppelin počátkem 70. let. A zpěvák? Toho byste od Roberta Planta rozeznali jen těžko, tak se mu podobá.

21:30 h - AC/CZ Top AC/DC Tribute Show  (CZ)

Nejúspěšnější AC/DC tribute kapela nejen v České republice, kritiky uznávaná jako jedna z nejlepších i v zahraničí. Kapela působí na scéně od prosince roku 2010 a má za sebou přes 800 vystoupení. Pravidelně koncertuje nejen v České republice, ale také Slovensku, Polsku, Rakousku a především v Německu.  Zpěvák kapely AC/CZ Josef Šimún je pravidelným hostem světového projektu orchestru Lords of the sound: www.highwaytosymphony.com.

Zařazeno v kategoriích:

Festival | Rock | Hudba